STAP 3 CONTINUÏTEIT

Cybersecurity stopt niet bij eenmalig onderzoek en optimalisatie. Het is een voortdurend en dynamisch proces, omdat het dreigingslandschap verandert, leveranciers nieuwe updates uitbrengen, nieuwe technologieën worden ontwikkeld en compliance-vereisten veranderen.
“Not keeping up, is falling behind.”

Managed Detection & Response

MDR helpt organisaties bij het dag en nacht detecteren, onderzoeken en oplossen van beveiligings-dreigingen op endpoint-apparaten zoals computers, laptops, servers en cloudomgevingen, waaronder bijvoorbeeld Microsoft 365. Het is ontworpen om endpoint- en cloudactiviteit in real-time te bewaken en ongebruikelijke of verdachte activiteiten te identificeren. Het 24×7 Security Operations Center is de centrale plek waar beveiligingsmeldingen binnenkomen. Cyber security experts reageren hier dag en nacht op cyberdreigingen en beperken de impact van cyberaanvallen. We bieden hierbij Attack Surface Management, Vulnerability Hunting, Incident Response, rapportages en zelfs een aanvullende cyberverzekering om het restrisico af te dekken.

Managed Services

Managed Firewall

Firewall-beheer vereist voortdurende aandacht en aanpassing aan veranderende beveiligings-behoeften en bedreigingen. Het gaat verder dan de initiële configuratie en installatie bij oplevering. In dit geval helpen we je bij het kiezen van de juiste oplossing, installeren we, stellen we beveiligings-beleidsregels in, patchen we regelmatig de updates en zorgen we voor monitoring, logging en documentatie.

Managed Patch

Het is belangrijk om een patchbeheerproces te implementeren en regelmatig patches en updates te testen en toe te passen om ervoor te zorgen dat systemen en software up-to-date en beveiligd zijn. Het negeren van patches kan leiden tot aanzienlijke risico’s voor de beveiliging en operationele continuïteit. Met patches kan je beveiligingslekken dichten, bescherm je jezelf tegen malware en verbeter je de stabiliteit en prestaties. Ook is patchmanagement essentieel om te voldoen aan regelgeving vanuit de AVG, NIST, ISO27001 en diverse cyberverzekeringen.